Uw interieur wordt afgemaakt met een opvallende centrale lamp of met een collectie van lampen. Daarom is woonwinkel Liever Thuis dealer van EGLO lampen. Dit in Oosterhout (Noord-Brabant) gevestigde bedrijf maakt een uitgebreide collectie lampen!

U bekijkt de verschillende lampen in de showroom van EGLO en kan deze daar ook bestellen. Echter levering en betaling van uw lamp gaat via de dealers van EGLO, zoals woonwinkel Liever Thuis. U haalt de lamp op en betaalt hiervoor via Liever Thuis. Wilt u thuis alvast inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op de website van EGLO voor de verschillende soorten lampen.

Overige interieurproducten van Liever Thuis

Een lamp is een afwerking van uw interieur. Bent u op zoek naar basiselementen voor uw interieur, zoals vloeren, behang, gordijnen en zonwering, raamdecoratie, verf of woonkussens kijk dan eens bij het productoverzicht van woonwinkel Liever Thuis.

Woonadvies op maat

Het team van professionals van Liever Thuis staat voor u klaar voor woonadvies op maat. En natuurlijk kunt u in de winkel aan de Hoofdstraat in Terheijden ook verschillende voorbeelden zien van de producten die wij leveren. Wij zien u graag bij Liever Thuis.