De parametre is een uniek design raamdecoratie. Misschien heeft u de term parametre gevonden in een woontijdschrift of gehoord van een bekende, maar veel mensen zijn nog niet bekend met deze nieuwe vorm van raamdecoratie.

Mogelijkheden van parametre

De parametre bestaat uit een driedimensionaal lichtgewicht polyester materiaal met uitgestanste patronen. Momenteel is de parametre te leveren met twee patronen, een hoekig en een rondpatroon. Wat betreft de kleur van uw parametre, hier is er een ruime keuze uit mooie tijdloze kleuren. Omdat de parametre geen alledaagse raamdecoratie is, geeft het uw interieur een bijzondere uitstraling. Het is een zeer decoratief en kan gecombineerd worden met een duette. Behalve als raamdecoratie, kan de parametre ook gebruikt worden als room divider. U creëert dan bijvoorbeeld met de parametre een aparte werkhoek in uw woonkamer.

Parametre

 

 

 

 

 

Deskundig advies over parametre

Bij woonwinkel Liever Thuis kunnen wij u vrijblijvend advies geven over de verschillende soorten en mogelijkheden van parametre voor uw interieur. Natuurlijk hebben wij diverse stalen liggen en kunt u ook een voorbeeld parametre zien hangen.

Overige raamdecoratie en interieurproducten

Mocht u meer willen weten over de andere raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, verf of overige interieurproducten die woonwinkel Liever Thuis u kan bieden, dan verwijzen wij u door naar ons complete productoverzicht of naar onze actuele aanbiedingen. Woonwinkel Liever Thuis biedt u graag een totaal oplossing voor uw interieur. Kom langs zonder afspraak voor een uitgebreid advies of om inspiratie op te doen. Wij zien u graag op de Hoofdstraat in Terheijden!