Een parketvloer is een houten vloer. Elke houten vloer heeft een eigen karakter omdat elke plank van een houten vloer uniek is. Er zal nooit een tweede parket zijn als dat van u.

Eigenschappen van parket

Parket geeft vloeren een luxueuze en warme uitstraling. Een houten vloer is aangenaam om op te lopen, van nature hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Liever Thuis biedt behalve parket ook de ondervloer die bij uw manier van wonen past. Hierbij moet u denken aan een ondervloer die het contactgeluid van het parket reduceert of een ondervloer die uw houten vloer geschikt maakt voor vloerverwarming of -koeling.

Goed advies en degelijke service

Wilt u zich alvast oriënteren op de verschillende soorten parket die er zijn, Kijk dan op de websites van onze parketleveranciers. U kunt natuurlijk altijd binnenstappen in onze woonwinkel aan de hoofdstraat in Terheijden. Onze verkoopadviseurs geven u graag meer informatie. Daarnaast heeft woonwinkel Liever Thuis eigen vakmensen die het parket bij u in huis kunnen leggen!

Houtenvloer-1Houtenvloer-2Houten vloer

Vloeren en overige interieurproducten

Parket is slechts een van de vloerproducten die woonwinkel Liever Thuis kan leveren. Heeft u nog geen besluit genomen over het type vloer, of twijfelt u nog, dan staan wij u graag bij met advies. In onze woonwinkel hebben wij de verschillen typen vloeren liggen en zijn er diverse stalen beschikbaar. Buiten de vloeren biedt Liever Thuis u ook een ruime keuze in bijpassende gordijnen, behang, verf en woonaccessoires. Wij zien u graag in aan de Hoofdstraat in Terheijden!