Onze laatste berichten

Lees hier
15 december 2020

Vanaf 28 april zijn we weer zoals normaal geopend, u bent van harte welkom!

Heeft u een uitgebreide vraag of advies nodig? Dan willen we vragen om een afspraak te maken zodat we u alle tijd en aandacht kunnen geven.

 

Graag tot ziens!

 

 

info@lieverthuis.nl   –   0765931332

29 juni 2018

Aanschouw nu de nieuwe vloerkledencollectie van modeontwerper Mart Visser bij ons over de vloer! De collectie bestaat uit 8 bijzondere ontwerpen in verschillende kleuren, vormen en maten. Geef je interieur een nieuwe uitstraling en creëer alvast een warme sfeer in huis voor de koude dagen met een echte Mart Visser bij jou over de vloer.

29 juni 2018

Artelux staat voor een sfeervol gordijnstoffen concept. Een toegankelijke collectie met een uitgebreide keuze in stijl, materiaal, structuur en kleur. Van rijke soepelvallende jacquards, fraaie transparanten en ausbrenners, eigentijdse drukstoffen tot luxe velvets en een breed kleurenpalet aan uni’s.

23 mei 2015

Liever Thuis geeft u graag advies over het inrichten van de belangrijkste sfeerbepalers van uw ‘thuis’ de vloer en raambekleding een mooi karpet of de geschikte zonwering. Ook voor de kinderkamer bent u bij Liever Thuis op de juiste plaats.