Een hor zorgt ervoor dat uw raam of deur kan open staan, zonder dat er insecten naar binnen vliegen. Woonwinkel Liever Thuis levert de hor die bij u past. Bent u op zoek naar een hordeur, raamhor, plissé hordeur, raamrolhor, inklemhor, voorzethor of een vaste hordeur? Dan hebben wij voor u de hor op maat!

Horren in verschillende maten en kleuren

Welke interieurstijl ook bij u past, er is een bijpassende hor voor u beschikbaar.  Wij leveren horren niet alleen op maat, maar ook in verschillende kleuren. Wilt u een (gebroken) wit, bruin, aluminium of andere kleur profiel voor uw hor, dan is dat geen probleem voor Liever Thuis.

HorrenHorrenHorren

De horren die Liever Thuis levert, komen van Unilux en staan voor kwaliteit. Elke hor bestaat uit een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiberglas met een ultradunne PVC-mantel. Deze hor staat garant voor jarenlange wering van insecten.

Ontvang advies op maat

Als u weet welke hor het beste past in uw situatie, dan komen de specialisten van Liever Thuis de exacte maten bij u thuis opmeten. Zodra de bestelde hor beschikbaar is, plaatsen wij deze natuurlijk bij u thuis. Voor persoonlijk advies kunt u langskomen in de woonwinkel van Liever Thuis aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant). U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, maar dit is uiteraard wel mogelijk! Wij staan u graag bij met uitleg over de verschillen tussen alle mogelijke horren en afwerkingen.

Bent u naast een hor op zoek naar raamdecoratie, zonwering, behang, vloeren, verf of woonkussens kijk dan eens bij ons productoverzicht op deze website. Wij zien u graag bij Liever Thuis!

Bewaren

Bewaren