Omdat hout van zichzelf een natuurlijke sfeermaker is, geven houten jaloezieën een warme, behaaglijke sfeer in uw interieur. Houten jaloezieën zijn er in tal van kleuren, afwerkingen, lamelbreedtes en effecten. Houten jaloezieën passen in elke woonomgeving en maken het mogelijk lichtinval en sfeer te bepalen.

Speciale houten jaloezieën

Buiten de ‘standaard’ houten jaloezieën is het mogelijk om te kiezen voor jaloezieën die een bijzondere materiaal- en kleurencombinatie kennen. Zo onderscheiden wij de volgende typen houten jaloezieën:

  • Two-tone jaloezie: bij deze houten jaloezieën worden de voor- en achterzijde van de jaloezieën voorzien van twee verschillende kleuren. De te leveren combinaties van deze speciale houten jaloezieën zijn wit/zilver, zwart/zilver en zwart/wit. Het tuimelen van de houten lamellen zorgt voor een bijzonder effect.
  • Kunstleren jaloezie: deze bijna niet van echt leer te onderscheiden doorgestikte lamellen zijn prachtig in combinatie met de houten jaloezieën.
  • Bijzondere combinatie lamellen: het is mogelijk om te kiezen voor lamellen van afwijkend materiaal zoals PVC en aluminium in combinatie met een houten bovenbak en onderlat.

Houten jaloezieenHouten jaloezieenHouten jaloezieenKleuren van houten jaloezieën

Buiten de veertig standaardkleuren die er zijn voor de houten jaloezieën, is bijna elke gewenste kleur mogelijk. U kunt de houten jaloezieën niet alleen laten verven in RAL of NCS kleuren, maar ook in de kleuren van alle bekende verfaanbieders. Kortom, uw eigen unieke persoonlijke houten jaloezieën laat u maken bij woonwinkel Liever Thuis. Wij bieden u de mogelijkheid om stalen mee naar huis te nemen zodat u zelf kunt zien hoe de houten jaloezieën passen bij de rest van uw interieur.

Houten jaloezieën op maat

Heeft u een keuze voor houten jaloezieën kunnen maken, dan komen wij bij u thuis de maat van de te plaatsen  jaloezieën opnemen. Onze eigen specialisten plaatsen de door u bestelde houten jaloezieën bij u thuis om ervoor te zorgen dat deze precies zo hangen als dat u dat in gedachten had.

Raamdecoratie en andere interieurproducten

Wilt u ook informatie over onze raamdecoratie of over vloeren, behang, verf of andere interieurproducten, bekijk dan ons totale productaanbod of check onze actuele aanbiedingen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij Liever Thuis aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant).