Rolluiken zijn zonwerend, verduisterend en maken uw woning moeilijker toegankelijk voor inbrekers. Maar om welke reden u ook kiest voor rolluiken, het is wel zo fijn als deze mooi aansluiten bij uw huis. Daarom zijn de rolluiken die u kunt verkrijgen via Liever Thuis te koop in vele kleuren.

Bediening rolluiken

Het bedienen van de rolluiken kan op vele manieren. U kunt kiezen voor rolluiken met band, draaistang of een elektrische bediening. En voor nog meer gemak kunt u de rolluiken bedienen met een afstandsbediening, sleutelschakelaar en een tijdschakelklok.

Rolluiken

 

 

 

 

Constructie rolluiken

Het rolluik zelf is gemaakt van aluminium lamellen die gevuld zijn met PU-schuim. Door toepassing van inloopstukken en dempende afsluitrubbers in de onderlat van de rolluik, wordt een bijna geruisloze bediening gegarandeerd.

Voordelen van rolluiken

Wij zetten voor u graag de verschillende voordelen van rolluiken op een rij. Rolluiken zijn:

  • energiebesparend
  • verduisterend
  • isolerend tegen kou
  • isolerend tegen warmte
  • isolerend tegen geluidsoverlast
  • een opstakel bij inbraak

Bekijk voorbeelden rolluiken

Bij woonwinkel Liever Thuis hebben we een voorbeeldzuil staan met hierop diverse typen zonwering. Aan de Hoofdstraat in Terheijden bent u van harte welkom om een en ander met eigen ogen te aanschouwen. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden zonwering voor uw woning.

Liever Thuis interieuradvies

Behalve verfraaiing van uw exterieur door middel van zonwering of verf heeft Liever Thuis een ruim assortiment producten voor uw interieur. Natuurlijk kunt u ook bij Liever Thuis langskomen om de vloeren, gordijnen, behang, verf, raamdecoratie en accessoires met eigen ogen te bekijken. Wij helpen u graag met een compleet interieuradvies.