Gordijnen, ook wel overgordijnen genoemd, bepalen voor een groot deel de sfeer in de verschillende kamers. Een gordijn sluit kou buiten en stopt of filtert het buitenlicht.

Gordijnen in diverse dessins, kleuren en stoffen

Met de grote keuze in gordijnen is het soms moeilijk kiezen, daarom staat het team van Liever Thuis voor u klaar. Want behalve de verschillende motieven en stoffen is er ook een reeks aan keuzes voor het afwerken van gordijnen; geplooid met een enkele, vlinder of retourplooi of met ingeslagen ringen. Tevens kennen gordijnen vele manieren van bevestiging, bijvoorbeeld aan een simpele rail, een roederail of een roede met afgewerkte bochten.

Gordijnrails en gordijnroedes

Liever Thuis heeft voor haar klanten een ruime keuze aan rails en roedes voor gordijnen. Er is zelfs een type massief roestvrij stalen roeden en steunen die exclusief door Liever Thuis ontwikkeld is en helemaal op maat gemaakt kan worden. Voor elk gordijn, elk interieur en elk budget hebben wij een passende oplossing. Om de juiste keuze te maken, kunt u alvast inspiratie voor uw nieuwe gordijnen op doen op de websites van onze leveranciers.

OvergordijnenOvergordijnenOvergordijnen

Deskundig advies in gordijnen

Natuurlijk zien wij u graag in onze woonwinkel, zodat wij samen met u de verschillende stalen van de gordijnen kunnen bekijken. We begrijpen dat u graag de gekozen staal mee naar huis neemt om te zien of het gekozen gordijn past bij de rest van uw interieur.

Gordijnen met afwijkende maten

Indien uw huis afwijkende maten of vormen van ramen heeft dan is dat voor het op maat maken van een gordijn geen probleem. Omdat wij bij u thuis exact de afmeting en vorm van de ramen kunnen zien, kunnen wij u ook gordijnen in deze afwijkende maat of vorm leveren.

Gordijnen geconfectioneerd in atelier

Nadat u het gordijn heeft gekozen, komen wij bij u thuis de maat van de te plaatsen gordijnen (en eventueel rails of roedes) opnemen. De gordijnen worden in het atelier geconfectioneerd. Onze vakmensen plaatsen de door u bestelde gordijnen bij u thuis en zorgen dat deze naar volle tevredenheid hangen.

Overig assortiment van Liever Thuis

Bent u naast gordijnen op zoek naar andere raamdecoratie, vloeren, behang, verf, muurstickers of overige interieurproducten? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Liever Thuis! Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in de woonwinkel voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij nemen graag de tijd voor u. Een afspraak maken is niet nodig, maar is natuurlijk wel makkelijk. Liever Thuis maakt graag van ieder huis een Liever Thuis.