Een PVC vloer wordt in stroken gelegd, is duurzaam en veelzijdig. PVC vloeren zijn in veel motieven verkrijgbaar, zodat er voor elk interieur een bijpassende vloer is. Zo kan uw PVC vloer de uitstraling hebben van een echte houten vloer (met houtnerfreliëf) of een stenen vloer.

Voordelen PVC vloeren

PVC vloeren zijn vooral erg makkelijk in onderhoud, zeer duurzaam, veelzijdig en hygiënisch. Heeft of wilt u vloerverwarming of vloerkoeling, dan is dit met een PVC vloer geen probleem. De PVC vloer wordt namelijk volledig verlijmd aan de ondervloer (egalisatielaag) en is maar 2 tot 3 mm dik. Hierdoor staat de PVC vloer direct de warmte of kou af. Natuurlijk biedt Liever Thuis u het gemak van eigen vakmensen die, als u dat wenst, uw PVC vloer voor u kunnen leggen.

PvcPvcPvc

Vloeren en overige interieurproducten

Mocht u voor andere woonruimten op zoek zijn naar andere soorten vloeren, ook dan kunt u terecht bij woonwinkel Liever Thuis. Wij kunnen u buiten PVC vloeren adviseren over laminaat, linoleum, vinyl en tapijt. Elke vloer heeft zo zijn voor- en nadelen en wij kunnen samen met u bekijken welke vloer het beste bij u en uw situatie past.

Natuurlijk kunnen wij u adviseren in de keuze voor bijpassende gordijnen, behang of verf zodat uw interieur één geheel wordt. Wij zien u graag in onze woonwinkel Liever Thuis aan de Hoofdstraat in Terheijden.