Screens zonwering zijn een type vlakhangende zonwering. Screens zijn perfect als zonwering voor ramen waar de ruimte voor andere zonwering ontbreekt. Een bijkomend voordeel van screens is dat dit type zonwering minder gevoelig is voor regen en wind omdat het verticaal wordt gemonteerd op het kozijn of de muur.

Mogelijkheden van screens

Als u een dag weg bent en toch de zonwering naar beneden wilt laten, is dit met screens uitstekend te doen. Screens worden gemaakt van speciaal glasvezeldoek dat ervoor zorgt dat u overdag vrij naar buiten kunt kijken. Screens kunnen worden geleverd met twee typen kaphoogte en twee typen kapafwerking; halfrond en afgeschuind. Screen frames kunnen worden geleverd in geanodiseerd aluminium of gemoffeld in een RAL-kleur. De doeken van de screens zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende dessins. Met deze keuze mogelijkheden kunt u altijd een screen krijgen die past bij uw huis en stijl.

Screens

 

 

 

 

 

Voorbeelden van screens

Op de website van onze leveranciers vindt u verschillende voorbeelden en ideeën voor screens. In de woonwinkel van Liever Thuis hebben wij behalve de screens ook demonstratiemodellen van alle andere soorten zonwering die wij leveren. Wij nemen graag de tijd om met u de verschillende eigenschappen van de zonweringen door te nemen om samen met u de beste zonwering voor uw situatie te kiezen.

Assortiment van Liever Thuis

Woonwinkel Liever Thuis heeft behalve zonwering en buitenverf een uitgebreid assortiment interieurproducten die uw woning helemaal af maken. Vloeren, behang, verf, gordijnen, raamdecoratie, tapijten of karpet wij leveren graag het complete plaatje. Bekijk ons assortimentsoverzicht voor een eerste indruk van de interieurproducten die wij in huis hebben. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij Liever Thuis in Terheijden (Noord-Brabant). Bekijk onze openingstijden en adresgegevens.