Wanneer u de juiste keuze heeft kunnen maken voor een type gordijn, vitrage, inbetween gordijn of ander type raamdecoratie, bieden wij u ook de keuze uit diverse soorten gordijnrails of gordijnroedes.  En natuurlijk kunt u voor de afwerking van het gordijn, vitrage, inbetween of ander raamdecoratie kiezen uit verschillende typen gordijnplooien, ingeslagen ringen of een verduisteringsvoering.

Gordijnrails, gordijnroedes, gordijnplooien en gordijnafwerking

Voor de gordijnrails en gordijnroedes geldt dat woonwinkel Liever Thuis voor elke smaak een passende oplossing heeft. Of u nu van klassiek houdt of juist van modern; voor elke sfeer is er een bijpassende gordijnrails of gordijnroede. In onze woonwinkel heeft Liever Thuis van alle verschillende gordijnrails en gordijnroedes een voorbeeld hangen of een staal staan. Het type gordijnrails of gordijnroede bepaalt mede hoe uw gordijn of raamdecoratie precies valt of hangt.

Gordijn afwerking met ringenGordijn afwerkingGordijn afwering met gebogen rvs roedeGordijnplooien en gordijnafwerking

Buiten de gordijnrails en gordijnroedes is ook de manier van afwerking van de gordijn van invloed op de uiteindelijke sfeer. U heeft bij woonwinkel Liever Thuis de keuze uit vele typen gordijnplooien. Zo is er de enkele, dubbele of driedubbele plooi, de vlinderplooi, platte plooi of de tulpplooi. Elk van deze gordijnplooien zorgen voor een andere manier waarop uw gordijn precies hangt. Ook de hoeveelheid stof die gebruikt moet worden voor een bepaalde gordijnplooi verschilt. De specialisten van Liever Thuis kunnen u precies voorrekenen hoeveel gordijnstof u nodig heeft met de verschillende gordijnplooien.

Gordijnroede en verduisteringsvoering

Kiest u voor een gordijnroede dan is afwerking met ringen nodig. Deze ringen worden in uw gordijnen, vitrage of andere raamdecoratie geslagen zodat ze gemakkelijk over de gordijnroede heen en weer kunnen schuiven. Wilt u er zeker van zijn dat er geen enkel licht in de (slaap)kamer komt, dan is het aan te raden om een verduisteringsvoering aan de binnenkant van het gordijn te laten confectioneren. Dit zorgt voor een perfecte lichtdichtheid van uw gordijn.

Ontvang deskundig advies 

Wij begrijpen dat u graag de producten die wij hier besproken hebben van dichtbij wilt bekijken om een juiste keuze te kunnen maken. Graag zien wij u hiervoor in onze woonwinkel Liever Thuis.Wij nemen voor elke klant de tijd om de verschillende typen gordijnrails, -roedes, -plooien en -afwerking te laten zien én de eigenschappen van de producten uit te leggen.

Gordijnen, raamdecoratie en overige interieurproducten

Benieuwd naar gordijnen, raamdecoratie, vloeren, verf, behang of andere interieurproducten, bekijk dan ons totale productaanbod of onze actuele aanbiedingen. In onze woonwinkel hebben wij veel voorbeelden van alle producten die wij verkopen. Wij staan voor u klaar met advies en helpen u graag bij de keuze voor uw interieurproducten. Kom langs voor een vrijblijvend interieuradvies aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant).