Wonen en interieur horen voor ons bij elkaar. In onze woonwinkel bieden we de basis voor de inrichting van uw huis; vloeren, trapbekleding, raamdecoratie, behang, muurstickers, verf voor binnen en buiten, alle verfbenodigdheden en zonneschermen.

Wij hebben voor iedereen met elke smaak en voor elk budget een passend antwoord. Wij maken van uw huis graag een Liever Thuis.

Winkeleigenaren met passie en ervaring

Wij, Ellen en Vincent Suijkerbuijk , zijn woonwinkel Liever Thuis begonnen in 2008. De locatie en de winkel in Terheijden (Noord-Brabant) bestonden al en was bekend onder de naam Den Exter. Ellen – opgeleid als meubelstoffeerder en etaleuse – was medewerkster van deze interieurwinkel. Vincent werkte in de meubel- en woningstoffering.

Wij wilden graag zelf een woonwinkel beginnen en in overleg met de toenmalige eigenaren van Den Exter, konden wij de winkel in Terheijden overnemen. Hoewel er natuurlijk het een en ander is veranderd na de overname, is de basis hetzelfde gebleven; vakbekwame medewerkers die persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan. De bestaande klanten zijn dan ook gebleven en inmiddels hebben veel nieuwe klanten de weg naar onze woonwinkel Liever Thuis gevonden.

Unieke woonwinkel met professionals

Liever Thuis bestaat uit een team van professionals die u niet alleen van het beste advies kan voorzien, maar die ook uw gordijnen ophangt, de vloeren legt en de zonwering installeert. U heeft bij Liever Thuis niet alleen een ruime keuze uit de diverse interieurproducten, maar u kunt ook de montage hiervan door ons laten verzorgen.

Compleet assortiment interieurproducten

Wij zijn ervan overtuigd dat u op deze website een goed overzicht vindt van onze interieurproducten, maar weten zeker dat u na een persoonlijk gesprek in onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant) pas echt alles heeft gezien dat wij u kunnen bieden.

Kom langs voor een vrijblijvend advies of kijk rond in onze winkel om inspiratie op te doen. Liever Thuis maakt graag van ieder huis een Liever Thuis.

Tot ziens bij Liever Thuis!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren