Zon is heerlijk, maar zonwering is wel zo prettig als u de zon uit de kamer wilt houden of in de schaduw op het terras wilt zitten. Omdat knikarmschermen verstelbaar zijn, bepaalt u zelf de doorloophoogte van uw zonwering. Het synthetische doek van de knikarmschermen is kleurecht, rot- en schimmelvrij.

Knikarmschermen in verschillende stijlen

Het doek voor de knikarmschermen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. Het frame van de knikarmschermen wordt uitgevoerd in naturel, geanodiseerd aluminium of gemoffeld in een RAL-kleur. Dus ook voor uw zonwering geldt dat afhankelijk van de stijl van uw woning (en interieur) er een bijpassende knikarmscherm verkrijgbaar is.

Knikarmscherm

 

 

 

 

 

Bediening en bescherming van knikarmschermen 

Voor de bediening van uw zonwering kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt uw knikarmschermen laten zakken door middel van een oogwindwerk, slingerstang binnen of elektrisch. Om het doek van uw zonwering te beschermen zijn er verschillende oplossingen. Er bestaan zowel open systemen als een cassette systeem waar de opgerolde doek zich bevindt. Hierbinnen kunt u uit verschillende afwerkingen kiezen. In onze winkel hebben wij een overzicht van de verschillende systemen en kunnen u de werking laten zien voor de knikarmschermen. Graag zien wij u bij woonwinkel Liever Thuis om u een passend advies te kunnen geven.

Andere woonproducten van Liever Thuis

Behalve zonwering voor buiten hebben wij ook diverse soorten verf die u buiten kunt gebruiken. Aanvullend biedt Liever Thuis een uitgebreid assortiment van interieurproducten, bestaande uit vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf (voor binnen en buiten), behang en woonaccessoires. Of kom langs aan de Hoofdstraat in Terheijden voor een vrijblijvend maar persoonlijk adviesgesprek bij Liever Thuis.