Niets voelt zo fijn als een woning die volledig naar uw wensen is ingericht. Een woning die past bij uw leefstijl en waarin u zich prettig voelt. Maak van uw thuis een Liever Thuis. Bezoek Liever Thuis, een interieurwinkel in de buurt van Breda!

Woonwinkel met uiteenlopende woonartikelen

In de nabijgelegen plaats Terheijden vindt u Liever Thuis. In deze woonwinkel verkopen wij een mooie collectie woonartikelen voor de inrichting van uw huis. Zo beschikken wij onder andere over vloeren, trapbekleding, raamdecoratie, zonneschermen, behang, muurstickers, verf voor binnen en buiten – en alle verfbenodigdheden. Wij geven u niet alleen advies over deze artikelen: wij kunnen de producten na aankoop ook monteren. Onze professionele medewerkers maken de gordijnen op maat, leggen uw nieuwe vloer en installeren uw zonwering. Wij beschikken over een eigen atelier waar wij enkele producten op maat kunnen maken.

Woonmerken van Liever Thuis

In het assortiment van Liever Thuis vindt u een verscheidenheid aan woonmerken; van bekende en gerenommeerde A-merken tot relatief kleine woonmerken met een prachtige kwaliteit. Bezoek onze interieurwinkel en bekijk merken als Desso, mFLOR, Eijffinger, EGLO, Sunway, Velux, Wijzonol en meer. Veel meer! Op onze website ziet u een handig overzicht met alle woonmerken die wij beschikbaar hebben.

Bezoek onze woonwinkel

Bent u nieuwsgierig geworden naar de interieurproducten van Liever Thuis? Aarzel niet en breng vandaag nog een bezoek aan onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen u met het uitzoeken en samenstellen van uw droominterieur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie óf u bekijkt onze eerder gerealiseerde projecten.

Liever ThuisLiever ThuisLiever Thuis