Horizontale jaloezieën zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei denkbare kleuren en uitvoeringen. Er is dus altijd een jaloezie dat past binnen uw woonstijl. De moderne variant van de jaloezie heeft een gesloten bovenbak en ladderkoord.

Voordelen van jaloezieën

Past een klassieke retro-look beter bij uw stijl dan kunt u kiezen voor een type jaloezie met ladderband. Of kiest u liever voor de jaloezie met open houten bovenbak en onderlat, gecombineerd met brede aluminium lamellen? Welke jaloezie u ook kiest, ze kunnen allemaal het licht te filteren waardoor er een diffuus en sfeervol licht ontstaat. Wij zetten voor u de praktische eigenschappen van een aluminium of houten jaloezie op een rij:

  • U kunt zelf de hoeveelheid lichtinval regelen met een jaloezie
  • De jaloezie draagt bij aan de temperatuurbeheersing in de ruimte
  • Uw privacy is gegarandeerd als u de jaloezieën helemaal sluit

Horizontale jaloezieHorizontale jaloezieHorizontale jaloezie

Deskundig advies over jaloezieën

 

Omdat er zoveel verschillende jaloezieën zijn is het kiezen van de juiste jaloezie niet altijd makkelijk. Bij ons in de woonwinkel hebben wij verschillende voorbeelden van diverse typen en maten jaloezieën hangen. U kunt natuurlijk kijken voor inspiratie op de website van onze leveranciers.

Een jaloezie op maat

Heeft u een keuze voor de jaloezie kunnen maken die bij uw interieur past, dan komen wij bij u thuis de maat van de te plaatsen  jaloezieën opnemen. De vakmensen van woonwinkel Liever Thuis hangen de door u bestelde jaloezieën bij u thuis om ervoor te zorgen dat deze naar volle tevredenheid hangen.

Raamdecoratie en andere interieurproducten

Wilt u informatie over andere raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, verf of overige producten uit het assortiment van Liever Thuis, bekijk dan ons totale productaanbod of check de aanbiedingen van dit moment. Aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant) is onze woonwinkel gevestigd waar wij u graag persoonlijk – en zonder afspraak – te woord staan voor advies op maat. Liever Thuis maakt graag van ieder huis een Liever Thuis.