Staat u op het punt de inrichting van uw woning te veranderen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Welke relatief kleine veranderingen kunt u in uw woning aanbrengen, zodat deze een heel andere uitstraling krijgt? Win advies in Bij Liever Thuis, een woonwinkel in de buurt van Breda. Wij voorzien u van een deskundig interieuradvies op maat.

Over onze woonwinkel

In de Brabantse plaats Terheijden vindt u Liever Thuis, een complete woonwinkel met alle basisproducten voor de inrichting van uw woning. Zo vindt u in onze collectie artikelen als vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, maatwerkkasten, behang, en verf voor binnen en buiten. Ook beschikken wij over prachtige woonaccessoires als muurstickers, lampen en sierkussens. Deze producten zijn van gerenommeerde woonmerken als Desso, mFLOR, Eijffinger, Sunway, Velux, Wijzonol en EGLO. Bekijk hier een overzicht van alle merken die u bij Liever Thuis aanschaft.

Liever Thuis Tapijt Liever Thuis lt-winkel-gevel

Deskundig interieuradvies

Kijk rond in onze woonwinkel en doe inspiratie op voor uw woning. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u te helpen met het maken van uw keuze. Zij hebben jarenlange ervaring in interieuradvies en zij tonen u diverse productstalen en showmodellen. Wilt u een product op maat laten maken, zoals zonwering, een kast of een traploper? Onze adviseurs komen bij u thuis om de situatie te bekijken, voordat zij een ontwerp op maat maken.

Kom nu bij ons langs

Aarzel niet en kom vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Terheijden. Wilt u direct een uitgebreid advies, neem dan contact met ons op en plan een adviesafspraak in. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze eerder gerealiseerde projecten.

sb-gr_0034_raamdeco_houten jaloezien 2  Boekenkast Koordgordijnlamp-eglo