Of u nu op zoek bent naar fotobehang, trendy behang, retro behang, bloemen behang, klassiek behang, modern behang of behang voor de kinder- of babykamer, Liever Thuis heeft alle stijlen behang in haar assortiment.

Behang met zeer diverse motieven en kleuren

Behang is te verkrijgen is vele motieven en kleuren, met reliëf en zelfs met 3D-print. De keuze voor behang is zo enorm, dat Liever Thuis begrijpt dat u graag de tijd neemt om eens goed de mogelijkheden voor behang te bekijken voordat u het behang vindt dat bij u en uw interieur past.

BehangBehangBehang

 

 

 

 

Dit kunt u alvast online doen door eens te kijken op de websites van onze leveranciers. Maar we begrijpen dat u graag de diverse typen behang ook wilt zien bij gewoon daglicht of wilt voelen omdat er een speciaal motief of reliëf op zit.

Bij Liever Thuis hebben wij een grote collectie voorbeeldboeken met hierin stalen van de verschillende typen behang.

Gemakkelijk behang met smart paper

Tegenwoordig biedt behang andere mogelijkheden voor wat betreft het behangen zelf, dan dat vroeger het geval was. Veel behang is namelijk beschikbaar op smart paper. Dit betekent dat u de muur met lijm insmeert en dan het behang erop plakt. Op deze manier heeft u geen behangtafel nodig om het behang op de muur te krijgen.

Ziet u toch op tegen het behangen, dan kunt u Liever Thuis inschakelen om deze klus van u over te nemen.

Bekijk onze andere interieurproducten

Behangen is vaak één onderdeel van uw interieurklus. Bij Liever Thuis begrijpen wij dat en daarom verkopen wij niet alleen behang, maar ook verf en verfbenodigdheden, gordijnen en andere raamdecoratie, verschillende typen vloeren, woonkussens en lampen.

Uw interieurklus begint vaak met een goed advies. Liever Thuis staat daarom graag voor u klaar om u te informeren over alle mogelijkheden, voordelen en service die onze woonwinkel biedt. Wij zien u graag op de Hoofdstraat in Terheijden.