Linoleum is een vloerbedekking gemaakt van natuurlijke materialen en dus in meerdere opzichten een duurzame keuze voor uw vloer. De belangrijkste positieve eigenschappen van linoleum zijn het hygiënisch karakter, de grote slijtvastheid, de brandbestendigheid en de geluidsisolerende werking. Andere voordelen zijn het antistatische karakter en de mogelijkheid deze vloerbedekking te combineren met een vloerverwarming.

Verschillende soorten linoleum

De diverse dessins en kleuren maken linoleum een veelzijdige vloerbedekking die nauw is aan te sluiten bij de rest van uw interieur. Het leggen van linoleum kan in zowel banen als tegels en zelfs als click marmoleum. Natuurlijk staan de vakmensen van Liever Thuis voor deze klus tot uw beschikking.

LinoleumLinoleumLinoleum

Advies over uw linoleum vloer

Voor een eerste indruk in de verschillende mogelijkheden van linoleum kunt u eens kijken op de websites van onze leveranciers. In onze woonwinkel kunnen wij u de verschillende variaties van linoleum laten zien. Kom langs zonder afspraak en praat met de vakmensen van Liever Thuis over mogelijkheden binnen uw huis en uw budget.

Vloeren en andere interieurproducten

Linoleum is niet het enige vloerproduct dat Liever Thuis in haar assortiment heeft! Weet u nog niet precies welk vloertype het beste bij u past, komt dan langs voor een (vrijblijvend) persoonlijk advies. Graag laten wij u de diverse mogelijkheden voor vloeren zien en kunnen u dan de verschillende eigenschappen van elk type vloer uitleggen. En natuurlijk kunnen wij u helpen met bijpassende gordijnen, behang en verf om ook de rest van uw interieur aan te kleden in de stijl die bij u past. Wij zien u graag bij Liever Thuis in Terheijden (Noord-Brabant).