Wilt u een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand laten leggen, maar weet u nog niet goed wat voor een materiaal het moet worden? Maak kennis met de PVC vloer! PVC vloeren zijn gemaakt van een soortgelijk materiaal als vinyl vloeren, maar de PVC vloer is vele malen harder en sterker. Woonwinkel Liever Thuis heeft een prachtige collectie met uiteenlopende PVC vloeren.

Motieven en dessins PVC vloeren

De PVC vloer wint de laatste tijd aan populariteit, want steeds meer mensen zijn enthousiast over de vele mogelijkheden. De vloer wordt in stroken gelegd, waardoor de vloerdelen in een handomdraai in uw woning of bedrijfspand liggen. Bovendien zijn de vloeren in zeer diverse motieven en dessins beschikbaar, zodat er voor elk interieur een geschikte vloer is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een PVC vloer met de uitstraling van echt hout (mét nerf en houtreliëf) of steen.

PvcPvcPvc

Mogelijkheden PVC vloeren

Naast de diverse mogelijkheden en dessins, zijn de vloeren ook zeer praktisch. Zo is de vloer gemakkelijk in het onderhoud en is deze in een mum van tijd schoon te maken. Daarnaast is de vloer – met name de toplaag – zeer hard en sterk, zodat de vloer vrijwel niet beschadigt wanneer u iets uit uw handen laat vallen. Daarnaast bieden PVC vloeren geen contactgeluid en is het ook nog eens geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. De vloer wordt eerst geëgaliseerd, waarna de PVC vloer erop verlijmd wordt. De vloer is slechts 2 tot 3 millimeter dik, zodat de vloer de warmte of kou goed afgeeft.

Bezoek onze woonwinkel

In Terheijden, onder de rook van Breda, kunt u terecht bij Liever Thuis. In onze woonwinkel vindt u vrijwel alle basisartikelen voor de inrichting van uw woning. Zo hebben wij een prachtige collectie met vloeren, trapbekleding, raamdecoratie, behang, muurstickers, verf voor binnen en buiten en accessoires als lampen en sierkussens. Voor iedere woonstijl en voor ieder budget hebben wij een assortiment met passende producten. En helemaal prettig: ons team van interieurprofessionals kan ook uw gordijnen op maat maken, uw vloer leggen of de zonwering installeren. Wilt u meer informatie over onze winkel en de mogelijkheden die wij bieden? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel in Terheijden.

Liever ThuisLiever ThuisLiever Thuis