Wilt u op zonnige dagen de zon buiten de deur houden? Bijvoorbeeld omdat door de naar binnen schijnende zon de temperatuur in uw woning omhoog schiet of u vanuit de bank in het felle zonlicht kijkt? Zorg dat u uw woning voorziet van goede zonwering. Bij woonwinkel Liever Thuis vindt u een mooi assortiment met zonwering.

Uw volledige woning inrichten

In de Brabantse plaats Terheijden (nabij Breda) is woonwinkel Liever Thuis gevestigd. Breng een bezoek aan onze winkel, kijk ongedwongen rond en maak kennis met een ruim assortiment woonproducten, zoals zonwering, vloeren, raamdecoratie, horren, maatwerkkasten, behang en verf voor binnen en buiten. Ook beschikken wij over prachtige woonaccessoires, muurstickers, lampen en sierkussens. Onze verkoopadviseurs lichten de mogelijkheden graag toe en denken met u mee over de toepassing en plaatsing van de producten in uw woning. Wij werken hiervoor met een ervaren team van monteurs en stoffeerders en zij zorgen dat uw vloer, zonwering, raamdecoratie of maatwerkkast op professionele wijze wordt geplaatst en geïnstalleerd.

Raambekleding 1T Shutter 10 Raambekleding 8 kasten-made-simonis

Ruim assortiment zonwering

In het assortiment van Liever Thuis vindt u tal van hoogwaardige zonwering, zoals knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en markiezen, onder andere van het A-merk Pirisol. Deze artikelen zijn standaard beschikbaar in tal van kleuren, dessins, afwerkingen én afmetingen. Heeft u een afwijkende maat nodig – bijvoorbeeld omdat uw woning zeer grote of brede ramen heeft? Dit is allemaal mogelijk! Onze medewerkers brengen u een huisbezoek en nemen de exacte maten op. Vervolgens worden de producten op maat gemaakt, waarna ze door onze medewerkers in uw woning worden opgehangen en gemonteerd.

Breng een bezoek aan onze woonwinkel

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zonwering of wilt u een nieuwe screen, rolluik, markies of een nieuw zonnescherm aanschaffen? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan Liever Thuis aan de Hoofdstraat in Terheijden. Doe volop inspiratie op en vraag onze verkoopadviseurs om advies. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken voor een adviesgesprek waarin de mogelijkheden van uw woning uitvoerig worden besproken.