Vinyl is een kunststof vloerbedekking die te verkrijgen is met zeer veel verschillende mogelijkheden. Wilt u de uitstraling van stoere planken, natuursteen tegels of een betonlook? Het is allemaal mogelijk met vinyl.

Voordelen van vinyl

Een vloer van vinyl is een tijdloze vloer die sterk is, gemakkelijk te onderhouden en bovenal stil. Met name deze laatste eigenschap van vinyl maakt dit een vloer die uitstekend geschikt is voor appartementen omdat het contactgeluid absorbeert.

Advies op maat

Elke interieur heeft een eigen sfeer en door de vele keuze mogelijkheden zal vinyl zeker ook in uw interieur niet misstaan. Bij Liever Thuis hebben we vele stalen liggen waaruit u kunt kiezen. Voor de vinyl vloer geldt evenals voor onze andere vloeren dat onze vakmensen deze bij u thuis kunnen leggen.

VinylVinylVinyl

Vloeren en overige interieurproducten

Liever Thuis heeft een uitgebreid assortiment vloeren. Bent u er nog niet zeker van welke vloer het beste past in uw situatie, woonstijl of budget, klik dan hier om door te gaan naar de detailpagina’s van de andere vloeren. Natuurlijk kunt u ook langskomen in de winkel om een en ander met eigen ogen te bekijken en op de vloeren te lopen. Naast vloeren heeft Liever Thuis meer producten die uw interieur één geheel maken. Zo verkopen wij ook zonweringraamdecoratie, behang, verf, karpetten, woonkussens en lampen voor binnen.