Heeft u grote raampartijen of een schuifpui, dan is een paneelgordijn een uitstekende oplossing als raamdecoratie. Maar behalve voor een glaspartij kunt u paneelgordijnen ook gebruiken als afscheidingswand. Hiermee creëert u makkelijk een aparte werkplek of scheiding tussen eet- en zitgedeelte.

Soorten paneelgordijnen

Behalve de verschillende toepassingsmogelijkheden van paneelgordijnen zijn deze producten ook leverbaar in diverse materialen. Paneelgordijnen kunnen worden gemaakt van dichte of transparante stof, met of zonder dessin, van papier, gekleurd folie of van rolgordijnstof. Het is ook mogelijk om de paneelgordijnen zelf samen te stellen door de verschillende stoffen met elkaar te combineren.

Paneelgordijnen op maat gemaakt

Vanwege de verschillende keuze voor paneelgordijnen kunnen wij bij woonwinkel Liever Thuis sommige paneelgordijnen in ons atelier maken.

PaneelgordijnenPaneelgordijnenPaneelgordijnenAndere type paneelgordijnen worden door ons op maat besteld bij onze leveranciers. Op welk paneelgordijn uw keuze ook valt, woonwinkel Liever Thuis komt altijd bij u langs om de maat van de gordijnen op te meten. En zodra de paneelgordijnen beschikbaar zijn, komen onze vakmensen bij u langs om deze te monteren.

Andere raamdecoratie en overige interieurproducten

Zoekt u buiten paneelgordijnen informatie over andere raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, verf of overige interieurproducten, bekijk dan ons totale productaanbod of onze actuele aanbiedingen. Natuurlijk zien wij u graag in onze woonwinkel voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies voor al uw interieurwensen.