Wilt u uw woning voorzien van een nieuwe inrichting? Maak van uw thuis een Liever Thuis. In Terheijden, een plaats naast Breda, vindt u woonwinkel Liever Thuis. Wij verkopen in onze winkel een
verscheidenheid aan woonartikelen, zoals vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, maatwerkkasten, behang, en verf voor binnen en buiten. Ook beschikken wij over prachtige woonaccessoires als muurstickers, lampen en sierkussens.

Merken voor woninginrichting

Deze woonartikelen en interieurproducten zijn van hoogwaardige woonmerken. Liever Thuis verkoopt gerenommeerde A-merken en relatief kleine merken met een prachtige kwaliteit. U schaft bij ons artikelen aan van merken als Desso, mFLOR, Eijffinger, EGLO, Sunway, Velux en Wijzonol. Benieuwd naar al onze beschikbare woonmerken? Bekijk een overzicht van al onze merken óf bezoek onze woonwinkel.

header-lieverthuis Raambekleding 3T bonaparte_vintage_hoc_173_201Desso Studio Nature_8926_150903_22480B

Bekijk projecten van woonwinkel Liever Thuis

Neem een kijkje bij onze eerder gerealiseerde projecten en bekijk de mogelijkheden van Liever Thuis! Hier ziet u hoe wij in woonhuizen in Made en Breda prachtige en praktische kasten op maat hebben gemaakt. De maatwerkkasten van Liever Thuis worden – zoals de naam al doet vermoeden – voor u op maat gemaakt. Zo plaatst u de kasten onder een schuinte, in een nis of bij een bijzonder hoog of laag plafond. Op onze website ziet u daarnaast andere projecten, zoals de montage van shutters of het leggen van een traploper.

Advies op maat

Kom langs in onze woonwinkel in Terheijden. Voor een uitgebreid advies maakt u het beste een afspraak, zodat onze verkoopadviseurs u ongestoord kunnen helpen met het formuleren van uw woonwensen. In dit gesprek laten zij u diverse voorbeelden en productstalen zien en geven u advies op maat. Uiteraard mag u ook altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wilt u vooraf meer informatie, neem dan telefonisch contact met ons op.

Raambekleding 1T Shutter 10 Raambekleding 8 kasten-made-simonis