Heeft u een trap in uw woning of bedrijfspand en wilt u deze voorzien van bekleding? Er zijn tal van mogelijkheden, zoals het bekleden met tapijt, hout, marmoleum, vinyl of met een traploper. Lees hier meer over de mogelijkheden van trapbekleding en over de producten die woonwinkel Liever Thuis aanbiedt.

Trap bekleden met tapijt, traploper of ander materiaal

Bij het bekleden van de trap kunt u kiezen uit tal van bekledingsmogelijkheden. Wilt u de trap over de gehele breedte bekleden of wilt u slechts een gedeelte bekleden? Bij Liever Thuis hebben wij een ruim assortiment beschikbaar voor het bekleden met een traploper of tapijt. Een traploper is een baan tapijt in de loop van de trap en wordt vastgezet met roedes. Of u nu een rechte of een draaiende trap heeft: een traploper kan altijd. Een trap geheel gestoffeerd met tapijt geeft de trap een luxe uitstraling, is geluidsdempend en maakt deze stroever en veiliger. Uiteraard is het ook mogelijk uw trap te bekleden met vinyl, marmoleum, PVC, hout of laminaat. Breng een bezoek aan onze winkel en onze verkoopmedewerkers laten u verscheidene productstalen zien.

Vakkundig uw trap bekleden

Het bekleden van een trap is vakmanschap: het moet zeer nauwkeurig gebeuren, anders ziet u lelijke naden of laat de bekleding los – met alle gevolgen van dien. De medewerkers van Liever Thuis hebben jarenlange ervaring en beschikken over kennis en kunde om de trappen in uw woning van een perfecte bekleding te voorzien. Allereerst brengen de medewerkers een huisbezoek, zodat de mogelijkheden van de trap worden bekeken en de maten worden opgenomen. Iedere trap is anders en in veel gevallen verschillen de afmetingen van de treden. Vervolgens wordt de trapbekleding op maat gemaakt, waarna wij een vervolgafspraak maken om de trap vakkundig te bekleden, zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Traploper Traploper Trapbekleding Traploper

Meer informatie over trapbekledig

Wilt u meer informatie over trapbekleding, zoals de materialen, kleuren en dessins? Neem contact op met de verkoopadviseurs van Liever Thuis of breng een bezoek aan onze woonwinkel in de Hoofdstraat in Terheijden. Wij leiden u graag rond in onze winkel en laten u naast trapbekleding kennismaken met andere woonartikelen, zoals vloeren, zonwering, raamdecoratie, horren, maatwerkkasten, behang, en verf voor binnen en buiten. Graag tot ziens in onze woonwinkel in Terheijden.