Een markies is een bolstaande zonwering. U kiest voor een markies zonwering omdat deze past bij de stijl van uw woning. Door de kapvorm van de markies geldt dat u niet alleen zoninval van de voorkant tegenhoudt maar ook zijdelingse zoninval wordt tegen gehouden.

Materialen van markiezen

De kap en de korf (het lattenframe) van de markiezen zijn gemaakt van aluminium of hout. Voor het doek van de markiezen kunt u kiezen uit zeer veel verschillende kleuren: in zowel uni als streepdessin. Het biesband van de markiezen wordt zorgvuldig gekozen, zodat het qua kleur het beste past bij de gekozen kleur van het doek.

Markiezen

Markiezen in diverse modellen

Markiezen zijn verkrijgbaar in twee typen: het petmodel en het standaardmodel. Voor markiezen in de uitvoering ‘petmodel’ geldt dat de lengte van de latten verschilt. De voorste lat van de petmodel markies is korter en daardoor is de doorloop hoger. Deze markies wordt dan ook vaak gekozen voor winkeletalages. De markies in de standaard uitvoering heeft latten die allemaal van gelijke lengte zijn en waarbij de kap verder naar beneden toe doorloopt.

Markiezen van Pirisol

Voor een indruk van de verschillende kleuren en modellen markiezen verwijzen wij u graag door naar de website van onze leverancier Pirisol . Bij woonwinkel Liever Thuis hebben wij een demonstratiezuil waarop verschillende soorten zonwering  te zien zijn. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken, wij staan u graag te woord.

Interieurproducten Liever Thuis

Voor buiten heeft Liever Thuis behalve zonwering ook buitenverf om u huis aan de buitenkant te verfraaien. Voor het interieur heeft de woonwinkel in Terheijden ook een heel groot assortiment woonproducten om uw huis er mooier en gezelliger uit te laten zien. Loop eens binnen voor informatie over vloeren, gordijnen, behang, verf en accessoires of maak een afspraak voor een compleet interieuradvies!