Zon is heerlijk, maar zonwering is wel zo prettig als u de zon uit uw kamers wilt houden. Uitvalschermen zijn echt bedoeld als zonwering; de hoek van het uitvalscherm ten opzichte van het raam is dusdanig dat het niet mogelijk is om hier onder te zitten.

De grenzeloze mogelijkheden van uitvalschermen

Het synthetische doek van de uitvalschermen is net als bij de overige zonwering kleurecht, rot- en schimmelvrij. Het doek voor de uitvalschermen is te verkrijgen in ruim 120 kleuren, met of zonder motief. Het frame van de uitvalschermen zijn standaard technisch zilver geanodiseerd of gemoffeld in een RAL-kleur. Uw uitvalscherm kunt u laten aansluiten op de stijl van uw woning (en interieur) omdat u een bijpassende kleur en motief kunt kiezen.

Uitvalscherm

 

 

 

 

 

Bediening en bescherming van het uitvalscherm

Voor de bediening van uw zonwering kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. U kunt uw uitvalschermen laten bewegen middels een oogwindwerk, slingerstang binnen of een elektrische bediening. Om het doek van uw uitvalschermen te beschermen zijn er verschillende mogelijkheden. Er bestaan zowel open systemen als een cassette systeem waar het opgerolde doek wordt beschermd. Binnen deze systemen kunt u uit verschillende afwerkingen kiezen. In onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden hebben wij een demonstratie-opstelling van de verschillende systemen en kunnen wij u de werking laten zien voor de diverse zonwering.

Diverse producten voor binnen en buiten

Behalve zonwering hebben wij voor het aanbrengen van sfeer buiten ook diverse soorten buitenverf. Daarnaast biedt woonwinkel Liever Thuis een uitgebreid assortiment van interieurproducten. Klik op ons productoverzicht om een indruk te krijgen van deze producten, zoals vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf (voor binnen en buiten), behang en woonaccessoires. Wij zien u graag in onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant).