Trappen bekleden met een traploper of geheel met tapijt? Voor beide opties heeft Liever Thuis een uitgebreid assortiment beschikbaar.

Trap bekleden met een traploper

Een traploper is een baan tapijt in de loop van de trap en wordt vastgezet met roedes. Of u nu een rechte of een draaiende trap heeft, een traploper kan altijd. De afwerking van uw traploper kan op verschillende manieren. Zo kan een traploper worden gefestonneerd, gebandeerd, omgeplakt of voorzien worden van een brede rand. De traploper wordt op uw trap vastgezet met roedes en steuntjes (knologen). Voor elk interieur is er een passende roede; van klassiek messing tot modern RVS.

Tapijt op uw trap

Een trap geheel gestoffeerd met tapijt geeft de trap een luxe uitstraling, is geluidsdempend en maakt deze stroever en veiliger. Bovendien voelt een tapijt bekleedde trap ook nog eens warm en zacht aan en geeft gelijk sfeer in huis. Wanneer u tapijt op de trap voorziet van een rubber ondertapijt zorgt dat tevens voor een langere levensduur van het tapijt. Heeft u liever vinyl, marmoleum, PVC, hout of laminaat op de trap, dan is dat ook mogelijk.

Traploper laten leggen

Het team van Liever Thuis staat tot uw beschikking voor het plaatsen van de traploper, het stofferen of leggen van trapbekleding. Kom eens langs in onze woonwinkel om de voorbeeldtrap van dichtbij te bekijken en laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden voor uw trap.

Pvc-traprenovatie-1Pvc-traprenovatie-3Pvc-traprenovatie-2Loper 3

Loper-2-614x460pxLoper-1-614x460pxTrap stofferenTraploperTrap met pvc

 

 

 

 

 

 

 

 

Gordijnen, vloeren, behang, verf en interieurproducten

Een trap is slechts één onderdeel van uw huis. Wij begrijpen dat u graag de diverse ruimten op elkaar wilt afstemmen. Liever  Thuis heeft veel soorten vloeren, zonwering, raamdecoratie, behang, verf en accessoires die u kunt combineren. Wij helpen graag om uw huis te veranderen in uw thuis. Tot ziens in onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant).

Bewaren