Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen waarmee het licht dat naar binnenvalt kan worden geregeld. Shutters zijn een moderne raamdecoratie die meer en meer wordt toegepast.

Shutters in diverse kleuren en stijlen 

Welke stijl ook bij u hoort, bijpassende shutters zijn er zeker. U heeft keuze uit elke gewenste kleur shutters en tevens worden de shutters geheel op maat gemaakt. Niet alleen voor in de woon- of slaapkamers zijn shutters een mooie raamdecoratie, ook in de badkamer kunt u vochtbestendige shutters plaatsen. Er zijn dus voor elke stijl en elke woonsituatie shutters te verkrijgen.

Voorbeelden van shutters bekijken

In onze woonwinkel Liever Thuis hebben we verschillende kleurvoorbeelden van shutters zodat u deze bij daglicht en binnenlicht kunt bekijken. Ook hebben we een complete shutter in onze winkel gemonteerd om u een beter idee te geven van dit type raamdecoratie.

ShutterShutterShutter

Shutters op maat gemaakt

Heeft u een keuze gemaakt voor shutters dan komen onze vakmensen bij u langs om de juiste maten op te meten en bij levering de shutters te monteren.

Overige raamdecoratie en woonproducten

Ben u ook geïnteresseerd in andere typen raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, verf of overige interieurproducten, bekijk dan ons totale productaanbod of bekijk onze actuele aanbiedingen. Natuurlijk nodigen wij u van harte uit om eens inspiratie op te doen in onze woonwinkel. Wij staan tot uw beschikking voor advies en uitleg en laten graag verschillende mogelijkheden zien. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar in de Hoofdstraat in Terheijden.