Bent u in een nieuwbouwwoning getrokken en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dit is het ideale moment om uw woning van top tot teen van nieuwe vloerbekleding te voorzien. Of wilt u de vloer van uw huidige woning aanpassen, zodat de woning weer toekomstbestendig is en een andere uitstraling verkrijgt? In al deze gevallen bent u aan het juiste adres bij woonwinkel Liever Thuis.

Ruime collectie met vloeren

Onder de rook van Breda vindt u woonwinkel Liever Thuis, gelegen aan de Hoofdstraat in Terheijden. In onze winkel bieden wij u een prachtig assortiment met interieurartikelen en woonproducten, zoals zonwering, raamdecoratie, horren, maatwerkkasten, behang, verf voor binnen en buiten en woonaccessoires. Ook beschikken wij over een zeer ruime collectie met vloeren. Vloeren vormen de basis van uw interieur en door de juiste vloer te kiezen, geeft u uw woning de gewenste uitstraling en sfeer. Liever Thuis heeft vloeren in alle soorten, maten én materialen, zoals tapijt, vinyl, PVC, linoleum, laminaat, houten vloeren, ondertapijt en karpetten. Iedere vloer heeft andere mogelijkheden en een ander prijskaartje, dus laat u bij uw aankoop goed voorlichten.

Vloer en kast Vloer en tafel Vloer in woonkamer Sfeer vloer

Uw vloer vakkundig en professioneel gelegd

Breng een bezoek aan onze woonwinkel en bekijk alle vloeren die wij in het assortiment hebben. Onze verkoopadviseurs laten u kennismaken met tal van stalen en productboeken en geven u indien gewenst een productstaal mee. Bekijk de productstaal goed en bepaal of de kleur of stijl past bij het interieur van uw huis. Heeft u uw keuze gemaakt, dan brengen onze medewerkers u een huisbezoek. Zij meten de kamers van uw woning op, waarna wij de vloerbekleding op maat (laten) maken, bijvoorbeeld door de fabriek. Hierna monteren wij de vloer in uw woning. Of u nu een houten vloer, tapijt of linoleumvloer wilt laten leggen: wij hebben jarenlange vakkennis en leggen uw vloer op professionele en vakkundige wijze.

Doe inspiratie op in onze woonwinkel

Bent u geïnteresseerd in de vloeren van Liever Thuis of wilt u meer informatie over de oneindige mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met onze verkoopadviseurs. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel in Terheijden. In onze winkel doet u volop wooninspiratie op en ontvangt u advies van onze verkoopmedewerkers. Wilt u een diepgaand adviesgesprek, plan dan een afspraak met ons in.