De term inbetween gordijn is een samenvoeging van het Engelse ‘in between’ – dat tussenin betekent – en gordijn, waarmee overgordijn bedoeld wordt. En dat is ook precies wat inbetween gordijnen zijn, het is een type gordijn dat precies past tussen een overgordijn en een vitrage in.

Gordijnen met een lichte en dunne stof

Inbetween gordijnen zijn licht en laten het licht door, maar net als bij elk gewoon gordijn is een inbetween gordijn zichtdicht. De lichtinval van inbetween gordijnen wordt bepaald door de transparantie van de stof. Inbetween gordijnen hangen door de lichte en dunne stof prachtig. Wat afwerking betreft kunt u bij inbetween gordijnen kiezen voor een enkele, vlinder of dubbele plooi, op een roede met ingeslagen ringen, een Cosmo- of roedenrail.

Deskundig advies over inbetween gordijnen

Net als bij gewone gordijnen geldt dat inbetween gordijnen een grote variatie kennen in motieven en stoffen. Ontdek de verschillende mogelijkheden op de websites van onze leveranciers. Wilt u de verschillende stoffen en motieven voor inbetween gordijnen graag in het echt zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom in woonwinkel Liever Thuis. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om stalen van de inbetween gordijnen mee naar huis te nemen, om te ontdekken of het motief en de stof past in de rest van uw interieur!

Inbetween-2Inbetween-1InbetweenInbetween

 

 

 

 

 

Inbetween gordijnen geconfectioneerd in atelier

Na het maken van uw keuze voor de inbetween gordijn komen wij bij u thuis de maat van de te plaatsen  gordijnen (en eventueel rails of roedes) opnemen. De inbetween gordijnen worden in het atelier geconfectioneerd. Onze vakmensen plaatsen de door u bestelde inbetween gordijnen bij u thuis en zorgen dat deze naar volle tevredenheid hangen.

Gordijnen, raamdecoratie en overige interieurproducten

Benieuwd naar onze collectie gordijnen, jaloezieën en overige raamdecoratie, vloeren, behang, verf of andere interieurproducten die verkrijgbaar zijn bij woonwinkel Liever Thuis? Bekijk dan ons totale productaanbod en check gelijk de aanbiedingen van dit moment. Onze winkel aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant) heeft vele voorbeelden staan, hangen en liggen. Wij gaan graag samen met u de dialoog aan om te ontdekken welke interieurproducten het beste passen bij uw wensen. Kom langs –met of zonder afspraak- voor een persoonlijk interieuradvies.