Dit gordijn wordt ook wel touwtjes- of draadjesgordijn genoemd. Het koordgordijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voordelen koordgordijnen 

De gebruikte garens van de koord gordijn zijn heel licht en dus beweeglijk maar zeker niet statisch. Een koordgordijn wordt niet alleen gebruikt als raamdecoratie, maar tevens als afscheiding van een ruimte of voor een wand. Koordgordijnen zijn lichtecht en antistatisch zodat er geen vuil naar de koorden wordt getrokken. Een van de positieve eigenschappen van het koordgordijn is dat deze op maat kan worden geknipt zonder dat er rafels ontstaan. Een ander groot voordeel is dat deze kan worden gewassen.

 

 

Confectie koordgordijn

Een koordgordijn kan op verschillende manieren worden geconfectioneerd. Zo kan het koordgordijn worden gemaakt met plooien – als verticale lamellen, of vlak op een klittenband rail. Bij woonwinkel Liever Thuis hebben we natuurlijk diverse stalen van de koordgordijn en hangt er een voorbeeld. Wij staan u graag bij voor advies voor uw interieur.

Koordgordijn op maat

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde kleur en type koordgordijn, komen onze specialisten bij u thuis de exacte maten opmeten. Daarna besteld Liever Thuis uw koordgordijn op maat en monteert deze bij u thuis.

 

Voor alle informatie over onze koordgordijnen kunt u kijken op onze website koordgordijn.nl

Overige raamdecoratie en interieurproducten

Wanneer u meer wilt weten over onze andere raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, verf of overige interieurproducten, bekijk dan ons totale productaanbod of check onze actuele aanbiedingen. Voor een persoonlijk advies zien wij u graag in onze woonwinkel aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant). Hieronder vindt de openingstijden en adresgegevens. Liever Thuis maakt graag van ieder huis een Liever Thuis.