Een standaard rolgordijn bestaat eigenlijk niet meer. Net als bij gewone overgordijnen heeft u bij rolgordijnen ook de keuze uit vele kleuren, stoffen, motieven, prints en toepassingen! 

De vele mogelijkheden van rolgordijnen

Wilt u graag het licht filteren dan zijn er transparante rolgordijnen, die u voor een verdonkerend effect kunt combineren met een verduisteringsrolgordijn. Heeft u misschien een raam dat weinig plek biedt voor een rolgordijn? Dan bestaat er een zeer compact cassettesysteem voor rolgordijnen die eenvoudig en direct op het glas of kozijn kan worden geplaatst. Heeft u juist een modern huis met grote raampartijen? Een speciaal XL-rolgordijn biedt dan de oplossing. Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden met de hedendaagse collectie rolgordijnen die woonwinkel Liever Thuis u kan bieden.

RolgordijnRolgordijnRolgordijn

Deskundig advies over rolgordijnen

Om te bepalen wat in uw situatie het beste rolgordijn is, staan wij u met het juiste advies te woord in onze woonwinkel of per email. U kunt op locatie de diverse oplossingen die rolgordijnen bieden bekijken en tevens stalen meenemen. Wilt u zich eerst online oriënteren op rolgordijnen, dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij onze leverancier. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald rolgordijn, dan komen de vakmensen van Liever Thuis bij u langs om de exacte maten op te meten. En natuurlijk monteren wij de door u bestelde rolgordijnen bij u thuis.

Compleet assortiment woonwinkel Liever Thuis

Wanneer u ook nieuwsgierig bent naar de overige producten van Liever Thuis dan verwijzen wij u graag door naar het productoverzicht op deze website. In onze winkel staan wij u graag te woord om advies te geven over de verschillende gordijnen, overige raamdecoratie, behang, vloeren, verf en accessoires. Wij zien u graag bij Liever Thuis in Terheijden!