Bij woonwinkel Liever Thuis heeft u een ruime keuze uit vouwgordijnen. Zo kunnen vouwgordijnen een ruimte verduisteren of juist het licht filteren. De keuze voor verschillende typen stoffen en dessins voor vouwgordijnen is dan ook enorm.

Vouwgordijnen uit eigen atelier

Wat uw wens ook is, woonwinkel Liever Thuis kan het  vouwgordijn maken dat bij uw interieur past.

Wij durven met trots te stellen dat onze creativiteit en technische expertise resulteren in de perfecte rolgordijnen voor elke situatie, dus ook voor u. Kom langs in onze woonwinkel en maak kennis met de verschillende mogelijkheden voor rolgordijnen qua kleur, type stof en manier van afwerking.

Vouwgordijnen op maat
Wanneer u een stof heeft gekozen voor uw vouwgordijnen, komen wij bij u de juiste maten opmeten. Hierna maken wij in ons eigen atelier uw vouwgordijnen helemaal volgens uw wensen.

VouwgordijnVouwgordijnVouwgordijn

Onze vakmensen monteren de vouwgordijnen op uw locatie zodat ze naar volle tevredenheid bij u thuis hangen.

Overige raamdecoratie en woonproducten

Wilt u weten welke andere raamdecoratie,  vloeren, behang of overige interieurproducten woonwinkel Liever Thuis nog meer verkoopt, klik dan hier voor een overzicht en ga naar de aanbiedingen van dit moment.

Om inspiratie op te doen, kunt u behalve op deze website ook in onze winkel langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noor-Brabant). U  bent altijd welkom (met of zonder afspraak) voor een persoonlijk interieuradvies.

Alle gegevens om contact met ons op te nemen vind u hier onder aan de pagina. Wij zien u graag bij Liever Thuis.