Vitrage is bij sommige mensen ook bekend als glasgordijn en is een type gordijn dat gemaakt is van een transparante stof. Om lichtinval of inkijk van buitenaf te beperken wordt een vitrage vaak gebruikt al dan niet in combinatie met een (over)gordijn.

Vitrage in diverse dessins en stoffen

Net als voor gordijnen geldt dat vitrages ook in veel verschillende dessins en soorten stof leverbaar zijn. Tevens kan de afwerking van vitrage op verschillende manieren, hierbij kunt u kiezen voor een enkele, dubbele of driedubbele plooi. Ook is het mogelijk de vitrage met een platte plooi, vlinder- of tulpplooi te laten maken. Vitrage wordt meestal opgehangen aan gordijnrails. Kiest u echter voor vitrage bij een balkon of voordeur dan raden wij u aan om een roede te selecteren.

Advies op maat

Om de juiste vitrage te kiezen hebben wij voor u een grote keuze uit verschillende stalen bij ons in de woonwinkel. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om stalen van de vitrage mee naar huis te nemen om te ontdekken of het motief en de stof past in de rest van uw interieur.

Vitrage geconfectioneerd in atelier

Heeft u een keuze voor de vitrage kunnen maken, dan komen wij bij u thuis de maat van de te plaatsen vitrage (en eventueel rails of roedes) opnemen. De vitrage wordt in het atelier geconfectioneerd daarna plaatsen onze eigen specialisten de door u bestelde vitrage bij u thuis om ervoor te zorgen dat deze naar volle tevredenheid hangen.

Gordijnen, raamdecoratie en overige producten

Benieuwd naar ons assortiment overgordijnen, raamdecoratie, vloeren, verf, behang of andere producten, bekijk dan ons totale assortiment én de aanbiedingen van dit moment. Heeft u liever een persoonlijk advies, dan kunt u ons mailen of langskomen aan de Hoofdstraat in Terheijden, Een afspraak maken is makkelijk, maar niet nodig.