Plissé shades, plissé gordijn … het zijn allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Een plissé is een gordijn gemaakt van geplisseerde(gevouwen) stof. Buiten het feit dat een plissé licht kan filteren of buitensluiten, is een plissé bovenal erg decoratief.

Duette® shades zijn raamdecoratie die bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Een groot voordeel van de duette® shades is dat dit product isolerende eigenschappen heeft. Zo zal een duette® shades in een woonruimte zomerhitte weren en in de winter de warmte vasthouden. Een combinatie van plissé en duette® shades in één product is ook mogelijk.

PlissePlissePlisse

Verschillende soorten plissé en duette® shades

Voor zowel de plissé als de duette®  shades geldt dat er een ruime keuze is uit verschillende stofkwaliteiten. Wij kunnen uw plissé of duette® shades leveren in transparante of verduisterende stof maar ook vuilwerende, anti-bacteriële of warmtewerende coating behoort tot de mogelijkheid.

Liever Thuis begrijpt dat u graag voorbeelden bekijkt van plissé en duette® shades gordijnen. Daarom hebben wij in onze woonwinkel  in Terheijden verschillende modellen plissé en duette® shades hangen. Hier kunt u in één oogopslag de verschillende plissé en duette® shades mogelijkheden bekijken. Natuurlijk kunt u ook doorklikken naar de website van onze leverancier.

Plissé en duette® shades op maat

Wanneer u tot een keuze bent gekomen voor een plissé, duette® shades of combinatie hiervan, dan komen de vakmensen van Liever Thuis bij u langs om de exacte maten op te meten. En natuurlijk plaatsen onze specialisten de door u bestelde plissé of duette® shades bij u thuis.

Koop uw overige interieurproducten bij Liever Thuis

Wanneer u meer wilt weten over onze andere raamdecoratie, gordijnen, behang, verf, vloeren of overige interieurproducten, bekijk dan ons productoverzicht óf bekijk onze actuele aanbiedingen. Komt u liever langs voor een één-op-één advies op maat, dan is dat altijd mogelijk. U loopt zonder afspraak binnen aan de Hoofdstraat in Terheijden waar onze vakmensen u graag te woord staan. Liever Thuis maakt graag van ieder huis een Liever Thuis.