Verticale jaloezieën zijn in de volksmond beter bekend als lamellen. Met name voor grotere glaspartijen zoals schuifpuien zijn lamellen een veel  gekozen raamdecoratie.

Mogelijkheden van lamellen

Ook voor ramen met afwijkende vormen zoals schuine ramen, erkers en hoekramen zijn lamellen een perfecte keuze. Gesloten zorgen de lamellen voor optimale privacy en in open toestand geven de verticale jaloezieën een prachtige lichtinval en –filtering. Woonwinkel Liever Thuis biedt verschillende materialen lamellen aan zoals textiel, aluminium en kunststof. Wij ontvangen u graag in onze woonwinkel in Terheijden (Noord-Brabant) om de diverse mogelijkheden met u te bekijken. Natuurlijk bieden wij u de mogelijkheid om een staal van de lamel mee te nemen zodat u kunt zien hoe deze in uw interieur past.

Perfect passende lamellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald type lamel, kunnen onze vakmensen bij u thuis de juiste maatvoering opmeten. Woonwinkel Liever Thuis bestelt de lamellen op maat en zodra deze geleverd zijn, maken we met u een afspraak om ze te komen monteren.

LamellenLamellen

 

 

 

 

 

Overige raamdecoratie en interieurproducten

Liever Thuis heeft een compleet assortiment van verschillende raamdecoratie, zoals gordijnen, inbetween gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, plissé of duette en parametre. Daarnaast bieden wij u ook een grote keuze uit vloeren, behang, verf en woonaccessoires. Bekijk online het assortiment of bekijk de Liever Thuis aanbiedingen van dit moment. Komt u liever langs? Dan verwelkomen wij u graag aan de Hoofdstraat in Terheijden (Noord-Brabant) in onze woonwinkel met vele voorbeelden ter inspiratie.