Laminaat is geperst hout met een kunststof boven- en onderlaag. Het heeft een lange levensduur en is gemakkelijk te onderhouden. Bij woonwinkel Liever Thuis vindt u een prachtige collectie met laminaatvloeren!

Kwalitatief laminaat

De kwaliteit van laminaat wordt bepaald door de toplaag en de drager (de laag van HDF of MDF waar de toplaag op ligt). De verschillende prijsklassen van laminaat hangen hiermee samen. In onze woonwinkel Liever Thuis hebben wij laminaat in elke stijl en prijsklasse. U vindt altijd een laminaat dat past bij uw interieur en binnen uw budget.

LaminaatVerschillende soorten laminaat

Door de click- of lockverbinding is laminaat gemakkelijk (zelf) te plaatsen en sluit deze mooi en strak tegen elkaar aan. Laminaat is tegenwoordig moeilijk te onderscheiden van echt hout nu het ook mogelijk is deze met een reliëf te leveren. Maar laminaat biedt nog meer mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een laminaat met of zonder V-groef of zelfs met een matte finish.

Advies over laminaatvloeren 

Wij tonen u graag de verschillende mogelijkheden van laminaat in de woonwinkel. U kunt dan tevens een staal lenen om thuis te zien of het laminaat qua kleur en stijl past bij uw meubels en de rest van uw interieur.

Vloeren en overige interieurproducten

Laminaat is niet het enige vloerproduct dat wij u kunnen bieden. Twijfelt u tussen de verschillende vloertypen dan nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijk advies. Wij kunnen u dan de diverse soorten vloeren laten zien en de voor- en nadelen van elke vloer aan u uitleggen. En natuurlijk kunnen wij u helpen met bijpassende gordijnen en zonwering, behang, verf en meer!