Bent u in een nieuwe woning getrokken of wilt u uw huidige woning onder handen nemen? Geef de woning een frisse uitstraling en kies voor nieuwe gordijnen! Ga bijvoorbeeld voor een overgordijn, inbetween gordijn, vouwgordijn of plissé gordijn. Bij woonwinkel Liever Thuis in Terheijden (nabij Breda) vindt u een mooie collectie met hoogwaardige raamdecoratie.

Decoratieve gordijnen

Gordijnen zijn decoratief en sfeerbepalend voor de inrichting va uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer. U kunt namelijk kiezen uit diverse kleuren, stoffen, dessins en afwerkingen. Zo is niet alleen de stof van belang, ook de uitstraling van het ophangsysteem is bepalend. Kiest u voor een gordijnroede of gordijnrails en gaat uw voorkeur uit naar een gordijn met een enkele plooi, driedubbele plooi, waveplooi of vlinderplooi?

Gordijn afwerking met ringenGordijn afwerkingGordijn afwering met gebogen rvs roede

Functies van gordijnen

Naast de decoratieve functie, dienen gordijnen ook praktische doelen. Zo worden gordijnen in de volksmond ook wel binnenzonwering genoemd. Dit zegt precies wat gordijnen doen: ze houden felle zonnestralen tegen en zorgen ervoor dat de temperatuur in huis niet te hoog wordt – uiteraard houden gordijnen ook de kou buiten de deur. Er zijn daarnaast gordijnen beschikbaar die een verduisterende functie hebben. Deze gordijnen zorgen ervoor dat het daglicht sowieso niet binnen kan komen en worden dan ook veel gebruikt in slaapkamers. Tot slot zorgen gordijnen ook voor een prettige akoestiek in uw woning. Met gordijnen aan de wand wordt het geluid gedempt.

Woonwinkel bij Breda

Maak kennis met Liever Thuis, een woonwinkel in de Brabantse plaats Terheijden (nabij Breda). In onze winkel vindt u vrijwel alle basisartikelen voor uw interieur, zoals vloeren, trapbekleding, raamdecoratie, behang, muurstickers, verf voor binnen en buiten en accessoires als lampen en sierkussens. Deze artikelen zijn van prachtige en gerenommeerde woonmerken, zoals EGLO, Nora, Forbo, Desso, Artelux, Eijffinger en meer. Kom vrijblijvend langs in onze winkel of neem vooraf contact met ons op om een afspraak met ons in te plannen!

Liever ThuisLiever ThuisLiever Thuis